13. jan. 2011

Thursday
Da er jeg hjemme igjen fra møtet som varte i to timer, og jeg må si jeg er imponert over hvor langt jeg har gått i dag. Fra Nordstrand til Lamberseter faktisk, det var et stykke, men siden det ikke gikk noen buss og jeg ville spare taxi pengene tenkte jeg å ta beina fatt for en gang`s skyld. Merket at det var godt for kroppen også, til tross for at jeg føler meg mørbanket fra gårsdagens trykkbølge  behandling. Nå skal jeg spise deilig pastasalat og kylling vårull, og sette en kur i håret for å så legge meg ned å lese HENNE som jeg enda ikke har fått lest. Can`t be better!! Ha en fin Torsdag alle mine kjære lesere:-)

Then I'm back home from the meeting which lasted two hours, and Imust say I'm impressed with how far I've gone today. FromNordstrand to Lamberseter fact, it was a piece, but since there wasno bus and I would save taxi money I thought to take feet on the ground for a time `s sake. Noticed that it was good for the body as well, despite the fact that I feel bruised from yesterday's shock wavetreatment. Now I eat delicious pasta salad and chicken vårull, andput a cure in her hair to then lie down to read HENNE magazine that I have not yetbeen read. Can `t be better! Have a nice day dear readers:-)

12 kommentarer:

 1. Hva slags kur og andre hår produkter bruker du?

  SvarSlett
 2. synes det er smart av deg å ha oversatt innlegget nederst, kanskje det er noe jeg burde tenke på å gjøre også :)

  Nei, skisse-innlegget mitt er til en bikbok konkurranse ;)

  SvarSlett
 3. Evelyn: Ja det er noe jeg fant ut var smart i og med at jeg har en del lesere fra andre land som ikke har fått lest noe serlig, men kun sett på bilder:-) Du deltar i bikbok konkuransen ja,så spennende:) lykke til

  SvarSlett
 4. Nå fikk jeg lyst på pastasalat;) hehe

  SvarSlett
 5. Isabelle svar: jeg pleier å variere litt,skal skrive ett innlegg om det til uken hvis jeg får tid:) Er fler som har spurt. :-)

  SvarSlett
 6. Gled deg til det nr av Henne,masse good stuff<3 Ha en fin Torsdagskveld

  SvarSlett
 7. Det hørtes deilig ut du:D

  SvarSlett
 8. Hei skjønne du! Så fin ny header du har fått deg:) Og tusen takk for søt kommentar. Å den salaten så deilig ut, nå ble jeg sulten! Ha en fin kveld!

  Hilsen Iben

  SvarSlett
 9. Sara Destini13 januar, 2011

  Kaffesnakk til uka snuppa?

  SvarSlett
 10. Looks yummy! Have a wonderful day. xo

  SvarSlett

TNX Sweetheart