29. jan. 2011

STYLISTERNA

For de av dere som ikke vet hvem Frida Fahrman er?Svensk Mote redaktør i Aftonbladet og den yngre søsteren til Sofi Fahrman,redaktør på Sofies mode og sjefsredaktør i Aftonbladet/! Jeg var innom bloggens hennes HER og oppdaget at jeg ikke hadde fått med meg at hun de har startet et program sammen: STYLISTERNA som vises på Kanal 5 hver Mandag. De er publisert en episode del 1 og 2,og måtte bare ta en titt. Et veldig interessant program om ulike personligheter som konkurrerer om å vinne STYLISTERNA/som vil si å få en plass i Aftonbladets Sofies mode.. Nesten som Oslo Girls for
Min mote,bare et litt annet konsept.
Det er to andre i jurien også, bla annet grunderen for sveriges største stylist skole. I episoden som var fikk elevene i oppgave å style sitt eget outfit ut i fra en svart tights og genser.Noen av de løste oppgaven fantastisk bra og fikk frem en veldig kreativ side ved seg selv,mens andre dreit litt mer på
draget som f.eks den populære bloggeren Victoria Tornegren som klippet av den øverste delen av tightsen,for å lage "typ leggiser" Og med en "minikjole til" så ble dette sjokkerende sagt billig trash for dommerne og hun kunne ikke snu seg fordi hun hadde "ROMPA BAR"!! Hun holdt på å ryke ut under første episode,men det ble ikke henne denne gangen,men enn annen jente som ikkehadde gjort noe med tights og genseren?
"Jag typ går slik her, jag typ bare fiksat litt på mitt hår,typ byttet skilj etc" JAHA!! Sofi Fahrman så ut som et spørsmålstegn!! Men jeg har to/tre favoritt personer jeg tror kommer til å nå til topps i det her programmet!
Noen av dere som har sett den første episoden?


For those of you who do not know who Frida Fahrman is? Swedishfashion editor at Aftonbladet and the younger sister of SofiFahrman, editor of Sophie mode and chief editor of Aftonbladet /! Ivisited her blog HERE and discovered that I had with me that shehas started the program together: Stylist Erna shown on Channel 5every Monday. They published an episode part 1 and 2, and just had to take a look. A very interesting program about the variouspersonalities who compete to win Stylist Erna / that is, to get aspace in the Aftonbladet Sophie mode .. Almost as Oslo for GirlsMy fashion, just a slightly different concept.


4 kommentarer:

 1. Må ta en titt..hørtes gøy ut!!

  SvarSlett
 2. Jeg har sett første episoden.Noe så flaut,det med rompa..lol

  SvarSlett
 3. Tror jeg vet hvem som vil stikke av med seieren;)

  SvarSlett
 4. SV: Jeg bor på Nordstrand ja :) Hvor på Nordstrand bor du da?
  Tusen takk for det <3

  SvarSlett

TNX Sweetheart