3. jan. 2011

THE DREAM LIST


Noen ganger er det bare så utrolig deilig å våkne opp, lene seg over sengekanten og plukke opp boken du aldri fikk fullført og ligge under dynen og la blikket gli over hvert eneste ord...
En bok jeg driver å leser nå handler om livet generelt, om mål og drømmer, og jeg gjorde noe som dere også kanskje bør gjøre en gang i blant. Nemlig å skrive de ned, for ingenting er så viktig som drømmer. Det er der hovedfokus må ligge for at vi skal nå målene våres.
For tre år siden skrev jeg en drømmeliste på fem ting. Og jeg hadde ingen tro på at noe av det ville gå i oppfyllelse, men det gjorde det. Fire av fem ting og jeg er svært glad for at jeg skrev de ned. For det var jo noe jeg ville veldig, og tankene var på listen hver eneste dag når jeg våknet uten at jeg trengte å se på den. Det ble bare som en liten påminnelse.
For å finne motivasjon, kreves vilje og interesse for å finne det meningsfulle.
Ting kan noen ganger føles meningsløst og da kan det hjelpe å ha en slik liste, for å minne seg selv på hvorfor man gjør ting. 
For det meste må jobbes for,veldig lite blir servert på sølvfat.

Skriv ned alt du noensinne har ønsket deg,
 noe du har lyst til å bli, eie og alle steder du vil reise til:Noen eks fra min egen liste:
*Jeg vil kunne snakke flytende Fransk
*Jeg vil ha en sterk selvfølelse
*Jeg vil skrive roman nr 2
*Jeg vil bli veldig dyktig på å ta bilder
*Jeg vil fullføre studiet jeg starter på om en måned
*Jeg vil bli motekonsulent
*Jeg vil være Mote redaktør
*Jeg vil ha enda bedre hukommelse
*Jeg vil eie et par acne hydra
*Jeg vil til Hawaii
*Jeg vil ha det bra med kjæresten min resten av livet
*Jeg vil ha mye penger
*Jeg vil gifte meg i en spektakulær kjole
*Jeg vil bli flink på piano
*Jeg vil få enda fler lesere til bloggen
ja..osv.........
Lykke til!

English:Sometimes it's just so nice to wake up, leaning over the edge of the bed and pick upthe book you never got completed and lying under the covers and let your eyes glideover every word ...
A book I'm doing now to read all about life in general, about goals and dreams, and Idid something that you also might want to do once in a while. Namely, write them down, because nothing is as important as dreams. That's where the focus should befor us to our goals.
Three years ago I wrote a dream list of five things. And I had no faith that any of itwould come true, but it did. Four of the five things and I am very happy that I wrotethem down. For it was something I wanted really, and my thoughts were on the listevery day when I woke up without that I needed to look at it. It was just like a littlereminder.
To find the motivation, willingness and interest required to find it meaningful.
Things can sometimes feel meaningless and then it can help to have such a list, to remind themselves of why they do things.
For the most part must be working for, very little is being served on a silver platter.

9 kommentarer:

 1. Gjett hva jeg skal gjøre nå?:)

  SvarSlett
 2. Flott innlegg,skal definitivt lage en slik liste!

  SvarSlett
 3. jeg skrev en slik liste for et par år siden med ca ti ting og syv av ti har gått i oppfyllelse frem til nå. Det er både ting jeg på en måte visste skulle skje,fordi jeg følte det på meg,men også ting som for meg egentlig var urealistiske der og da!

  SvarSlett
 4. sound like a good thing to do.

  SvarSlett
 5. Always follow your dreams,that is very important<3

  SvarSlett
 6. Har laget meg en drømmeliste, så får vi se;)) hehe

  SvarSlett
 7. Har gjort det samme

  SvarSlett
 8. Kjempe god ide;)

  SvarSlett
 9. Hei :-)
  Jeg bruker egentlig ikke å kommentere, selv om jeg leser bloggen din hver dag. Liker den kjempegodt! Men jeg må bare si at jeg synes det er litt vanskelig (forstyrrende) å lese den, pga skriften og skriftformen du bruker :( Hadde vært veldig mye bedre med en renere skrift, uten skjevheten og midtstillingen. Bare litt konstruktiv kritikk :)
  Vennlig hilsen Ine

  SvarSlett

TNX Sweetheart