4. jan. 2011

WHAT IS YOUR DREAM DESTINATION?

Jeg vil reise til steder jeg kan oppleve masse. Steder jeg har vært før,og som jeg har elsket.
Steder jeg alltid har drømt om å reise til, og steder hvor det er kaldt, men som jeg like vel vil oppleve alle årstider ved. Jeg har bare opplevd våren i Paris, og ønsker å oppleve vinteren og høsten.Jeg har opplevd shoppingen, notre dame, triumf, vært på toppen av eiffel tårnet. Jeg har spist lunch utenfor Louis Vuitton, og kjørt bussen byen rundt, snakket språket, men jeg har aldri opplevd nattelivet!

I want to go to places I can experience a lot. Places I've been before, and as I have loved.
Places I've always dreamed of traveling to, and places where it's cold, but just as wellthat I will experience all the seasons. I've only seen the spring in Paris and want to experience winter and fall.Jeg have experienced shopping, Notre Dame, triumph,has been on top of the eiffel tower. I have eaten lunch outside Louis Vuitton, and taken the bus around town, spoke the language, but I have never experienced the night life!
Det er nesten så folk for sjokk når jeg forteller at jeg aldri har vært i London. Jeg har vært mange andre steder i verden, men aldri London. Jeg har alltid hatt lyst til å dra dit, og en vakker dag vil jeg også ta et av verdens største pariserhjul og drikke champagne fra en av Europas lengste Champagne bar.
Jeg har lyst til å stå der tiden begynner på Greenwich Meridian Line og jeg vil se verdens største samling av kjoler som har tilhørt Prinsesse Diana, i hennes tidligere hjem, Kensington Palace.For å ikke snakke om røde telefonkiosker.

It is almost as shocked people when I tell that I've never been to London. I have beenmany other places in the world, but never London. I've always wanted to go there, andone day I will also take one of the world's largest Ferris wheel and drink champagnefrom one of Europe's longest champagne bar.
I want to stand where time begins on the Greenwich Meridian Line, and I want to seethe world's largest collection of dresses that belonged to Princess Diana, in her formerhome, Kensington Palace.For not to mention the red telephone kiosks.

Hvis jeg skulle funnet et hvilket som helst reisemål for meg og kjæresten min ville det definitivt falt på Roma.
Siden ingen av oss er noe særlig fotballintresserte så ville interessen falt mer på Vin og Pizza fra Il Forno.
Jeg ville drukket vann fra en av de kjente drikkefontenene, og nyti solnedgangen fra Castel Sant`Angelo.
Jeg ville dratt til Aventinohøyden Giardino degli Aranci(Appelsinhagen) og hatt en deilig piknikk.Etterpå ville jeg tatt en kveldstur i gamle Suburra.

If I were to find any destination for me and my love would definitely fell on Rome.
Since none of us are much fotballintresserte interest would fall more on wine and pizzafrom Il Forno.
I would drink water from a known drikkefontenene and nyti sunset from the Castel Sant'Angelo.
I would have gone to Aventinohøyden Giardino degli Aranci (orange garden) and had adelicious piknic.After I would take an evening stroll in the old Suburra.

Jeg har heller aldri vært i New York,litt fordi det aldri har blitt prioritert og litt fordi reisemålet har falt på varmere strøk fremfor storbyer. Jeg har med andre ord alltid drømt om å gå en tur i Central Park, ta toget fra vakre Grand Central Park og gått amokk med kredittkortet på SoHo, Canal Street og som transport ville jeg tatt en gul taxi.

I've never been to New York, a little bit because it has never been a priority and a little bit because the destination has declined in warmer regions rather than cities. I haveother words, always wanted to go for a walk in Central Park, take the train from the beautiful Grand Central Park and walked amokk with credit card in Soho, Canal Street,such as transportation I would take a yellow taxi.
Bildet er hentet fra et sted jeg alltid har ønsket å oppleve, nemlig den kinesiske mur. Noen som har vært i Kina? Et sted som krever tid har jeg hørt! Jeg vil oppleve Beijing og Shanghai.

The picture is taken from a place I always wanted to experience. (The Great Wall) Someone who has been in China? A place that takes time I have ever heard! I want to experience Beijing and Shanghai.
Et reisemål som står høyt på ønskelisten min er Reykjavik på Island . Selv om det er et av verdens dyreste land,hvis det ikke er..Spennende kultur og varme kilder, for ikke å snakke om snø scooter tur.
Jeg har hørt at det er som å lande på månen, flatt og kaldt..men visst nok en utrolig opplevelse.
Shoppingen er også en opplevelse for seg selv når du er i Reykjavik, til tross for de dyre prisene kan du virkelig få deg noe ingen andre har maken til.

Hva er ditt drømme reisemål?

A destination that is high on my wish list is Reykjavik, Iceland. Although it is one of the world's most expensive country, if not .. Exciting culture and hot springs, not to mentionthe snow scooter trip.
I have heard that it's like to land on the moon, flat and cold .. but sure enough anincredible experience.
The shopping is also an experience for itself when you are in Reykjavik, despite the expensive prices you can really get you something no other has before.
What is your dream destination?


11 kommentarer:

 1. i love to travel! i dream of going everywhere! i live in nyc :)
  thanks for stopping by my blog, belles&Rebelles! and for your comment! Love your blog! will now follow you!!! xoxo

  xx.M

  www.bellesandrebelles.blogspot.com

  SvarSlett
 2. I would like to go to Reykjavik to and take a bath in the hot springs. That sounds lovely

  SvarSlett
 3. Jeg har vært i Paris,London og Roma. Alle er steder man bare MÅ oppleve i løpet av livet! Ser du har vært i Paris,men du må bare dra dit v juletider en gang. Det er en fantastisk opplevelse. Har alltid ønsket å dra til Bejing,men da er man avhengig av tid som du sier!!

  SvarSlett
 4. Sara Destini04 januar, 2011

  Paris always and forever<3 and then Rome..

  SvarSlett
 5. Har aldri besøkt noen av disse stedene.reist veldig lite:( men har veldig lyst til å besøke Sidney, Kina , LA og Island hvis jeg fikk velge et reisemål

  SvarSlett
 6. Du må dra til Reykjavik en gang. Det er et sted utenom det vanlige og må bare oppleves en gang i livet

  SvarSlett
 7. Love your blog

  XOXO

  SvarSlett
 8. JAAAA! Du må dra til Island! Jeg bodde der i 5 år, så du kan spørre meg om alt :D Skal dit i sommer med familien, og jeg gleder meg såååå mye :)

  SvarSlett
 9. Hei igjen :-)
  Det ble utrolig mye bedre å lese bloggen din, nå som du endret litt på skriften! Gleder meg til å følge deg videre, du gjør en flott jobb :)

  SvarSlett
 10. i would just like to live in LA x

  SvarSlett

TNX Sweetheart