19. jan. 2011

MY GOSSIP DAY

Denne dagen har gått så sinnsyk fort "vips så var den over" Jeg som ikke syntes det er lenge siden jeg hoppet i dusjen,men det er det jo! Rakk så vidt å hive i meg morgen kaffen før jeg måtte "slenge meg" på toget hjem fra Hamar til Oslo, bytte tog for å så dra videre til ski.P toget brukte jeg tiden på å lese om trendene for 2011
i den nyeste utgaven av Costume,og der dukket overraskende nok striper opp som jeg har googlet om før i dag. Tips: de har stripete svart/hvit blazere på Vera Moda til 100,- nå!! En av de tingene jeg aldri går lei, som det også var skrevet om var frynser og 70-tallet. Elsker kombinasjonen mix!
 Trykkbølgebehandlingen som jeg gar gledet meg vilt til "NOT" men det gikk greit, og nå krysser jeg fingrene for at jeg kan fly om to dager"kanskje ikke"..
Behandlingen gir en døvende reaksjon samme dag, hvilket betyr at jeg ikke er for dårlig til å shoppe eller skravle på Cafe. Gjorde et par kupp i dag, før jeg dro innom butikken Moni,hvor jeg bare ble totalt forvirret av den rare musikken, som om jeg ikke følte meg rar og svimmel fra før, så jeg fant aldri skoene jeg lette etter, eller så var det/det at skoene hang i snorer som dingler rundt hodet mitt og gjorde meg forvirret.
Plutselig møtte jeg Alex som har flyttet til Bergen, og som jeg ikke har sett på super lenge, som skulle joine senere på Mona Lisa,men så gikk jeg tom for batteri,og det var det!! Jeg møtte Elisa (my best friend) & Max,som jeg heller ikke har sett på lenge, og skravlet løs som en kylling..Gud for en gøy avslutning på dagen, for å ikke snakke om nok en spennende episode av Gossip Girl!!

This day has gone so insane fast, "then suddenly it was over" I did not think that thereis a long time since I jumped in the shower, but that's it so! Reached as far as to throwinto my morning coffee before I had to "throw me " on the train home from Hamar to Oslo, change trains to then go on to train ski.P I spent time reading up on trends for2011
in the latest edition of Costume, and there appeared surprisingly stripes as I haveGoogled before today. Tip: they have striped black and white blazers at Vera Moda to 100, - now! One of the things I never get tired, as it was written on the fringes and 70's.I love the fusion mix!
  Pressure Wave Therapy gar as I looked forward to the game "NOT"but it went smoothly, and now I'm crossing my fingers that I can fly in two days "may not" ..

The treatment provides a døvende reaction same day, which means that I'm not too poor to shop or chat in the Cafe. Made a few bargains today, before I left the storeMoni, where I just was totally confused by the weird music that I felt strange and dizzyfrom before, so I never found the shoes I was looking for, or so it was / it that the shoeshanging on strings dangling around my head and made me confused.
Suddenly I met Alex who moved to Bergen, and which I have not seen the super long, who would join later on the Mona Lisa, but then I went out of power, and that was it! Imet Elisa (my best friend) & Max, which I also have not seen in a long time, andchatted away like a chicken .. God for a fun end of the day!!

To not talk about yet another exciting episode of gossip girl

7 kommentarer:

 1. Sara Destini19 januar, 2011

  FUN<3

  SvarSlett
 2. Håper denne behandlingen får deg på føttene igjen,:P :) Ser ut til at dagen har vært fin:) var innom Moni selv her om dagen, syntes det er litt kaos der må jeg innrømme!!

  SvarSlett
 3. Jeg så også Gossip Girl i går:) Spennende!

  SvarSlett
 4. Så fine bilder;)

  SvarSlett
 5. Love the first picture of you darling:D

  SvarSlett
 6. Hei Veronica! Jeg spurte i et tidligere innlegg om hva slags hårprodukter du brukte, så skrev du at du skulle lage et egen innlegg om det? Når da i så fall?

  SvarSlett
 7. Martine svar: Desverre så har jeg ikke fått gjort det enda,jeg skrev at jeg skulle gjøre det hvis jeg hadde tid:) Det er mye annet som skal blogges også,lover at det kommer snart:-)

  SvarSlett

TNX Sweetheart