3. jan. 2011

Like I`m wearing Vintage or something

Genser H&M/ Jewel dyrberg/kern
Jeg elsker de duse fargene i denne genseren som passer perfekt til min nye favoritt neglelakk chanel Paradoxal 509, grå/lilla blanding. Jeg trodde ikke jeg skulle si det, men jeg begynner å få mer og mer sans for duse farger som ice blue, dus rosa, mint grønn og andre pastell sammensetninger. Jeg vurderer å gå meg en tur siden jeg ikke har vært ute i dag. Planen i dag er å trene litt forsiktig senere og lage noen gode sandwich fra kalkunrestene som er igjen fra nyttårsaften! Hvordan er det med dere? Har dere kommet dere tilbake til normale hverdag`s tokter?

I love the soft colors in this sweater that's perfect for my new favorite nail polish chanelParadoxal 509, gray / purple mix. I never thought I'd say it, but I'm starting to get moreand more sense of subdued colors like ice blue, soft pink, mint green and pastelcompositions. I'm considering going for a walk me since I have not been out today.

6 kommentarer:

 1. Love the sweather

  SvarSlett
 2. Digget håret ditt på bilde,hvordan har du gjort det?

  SvarSlett
 3. Marie svar: Veldig enkelt,bare tuperte lett,tvinnet fronten og rundt krona, dro med tvinninger fra venstre siden slik at jeg fikk en tvinnet flette som jeg rullet rundt og festet med lus:)

  SvarSlett
 4. Kjempe fin genser

  SvarSlett
 5. Du er så nydelig

  SvarSlett

TNX Sweetheart