5. jan. 2011

Wednesday

                                             ( Kåpe fra Vila, Belte Vintage, neglelakk Chanel 509) 
                                                        GOOD Wednesday alle sammen! 
I natt har jeg bare sovet fem timer, og det syntes for å si det slik. I går kom jeg hjem fra Hamar etter litt over to uker, og  nesten alle lysene hadde gått på soverommet og i stuen. Så utrolig vanskelig å ta outfits bilder i dårlig lys. Blir så utydelig, eller kanskje er det jeg som ikke har funnet alle funksjonene på speilrefleks kameraet enda. Nå har jeg prøvd ut min nye kaffe maskin som jeg fikk til å gå,men ikke lage kaffe som ikke smaker vann,så nå drar jeg en tur ut for å spise lunch med en venninne som jeg ikke har sett på lenge.
Første skal jeg ta en liten titt innom Tanum, siden Kaja ringte meg i går å fortalte at debut romanen min 
La Oss Danse fra 2009 stod til utstilling og at den var den dyreste. Syntes det hørtes rart ut, etter to år, og jeg har fått beskjed om at den er utsolgt! Høres litt rart ut, men Kaja har bra syn! Snakkes senere i dag..

Last night I only slept for five hours, and it seemed to say it that way.Yesterday I came home from Hamar by little over two weeks, andalmost all the lights had gone to the bedroom and living room. Soincredibly difficult to make outfits pictures in low light. If so obscure, or maybe it is I who have not found all the features of the SLRcamera yet. Now I have tried out my new coffee machine that I got to go, but do not make coffee does not taste like water, so now I go for a walk out to eat lunch with a friend who I have not seen in a long time.
First I'll take a look back at Tanum, as Kaja called me yesterday totell that my debut novel
Let Us Dance from 2009 was the exhibition and that it was the most expensive. Thought it sounded strange, after two years, and I havebeen told that it's sold out! Sounds a little strange, but Kaja havegood eyesight! See ya later today ..

3 kommentarer:

 1. just came across your blog, and im glad i did, really enjoyed looking through all your posts! x

  http://peaceandloveand.blogspot.com/

  SvarSlett
 2. congrats on the novel!! you look stunning!


  http://mary-jane-girl.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. Love the coat! :)
  Xx

  SvarSlett

TNX Sweetheart