31. jan. 2011

FEBRUARY CRAVES


Det er så mange fine ting ute å henger nå,men veldig synd at ikke Elin Kling`s sammarbeids kolleksjon med H&M, om et par dager, ikke kommer til Norge.Hadde kjøpt både blazeren,shortsen og den lange vakre kledningen. Acne sine nye platforms står høyest på ønskelisten nå, og bracelet fra BJØRG. Fantastisk design, for de av dere som ikke har hørt om smykkene,trykk på navnet for å se hjemmesiden!
I dag var første skoledag, og litt nerver på spill,men det gikk bra og jeg har ganske høye forventinger til skolen, og det å lære mye i tillegg til mine egne kunnskaper som jeg kan bygge videre på.
To gutter og resten var jenter, men masse fantastiske mennesker, så blir gøy når vi blir litt bedre kjent.
Mye å sette seg inn i, og det blir nok noen krevende utfordringer, i alle fall på områdene jeg "suger" som bedrifsøkonomi og tegning som vi skal ha i morgen. Jeg har ikke skaffet tegneblokk enda, og ser ut som jeg må tegne i hodet i morgen....eller ikke,lol

There are so many nice things to hang out now, but a shame that not Elin Kling's worksamm collection with H & M, in a couple of days, not going to buy both Norge.Haddeblazer, shorts and the long beautiful garment. Acne's new platforms are highest on my wish list now, and bracelet from Bjørge. Great design, for those of you who have not heard about jewels, click on name to view their web site!
Today was the first day of school, and some nerves in games but it went well and Ihave pretty high expectations for school and learning a lot in addition to my ownknowledge that I can build on.
Two boys and the rest were girls, but a lot of wonderful people, so will be fun when weget a little better known.
Much to familiarize themselves with, and it will be some tough challenges, at least inthe areas I "suck" as bedrifsøkonomi and drawing that we will have tomorrow. I have not got sketch pad yet, and looks like Ineed to to draw the head in the morning ,or not, lol

6 kommentarer:

TNX Sweetheart