4. jan. 2011

FAVS from Burberry Prorsum Pre-Fall 2011
Jeg elsker at fuskepelsen ikke har tenkt til å gå av moten helt enda. Vet veldig godt hva jeg skal gå for til høsten igjen, og når det gjelder svart, grått og blått har jeg ingenting i mot at de blir mye av det framover. Selvsagt kommer sommeren først og da blir det nok en del pastell og lyse knallfarger for min del. Likte så godt høst kolleksjonen til Burberry Prorsum pga mye fokus på midje og fofte. Litt sving ut er kjempe stilig på kåper og jeg kan ikke fatte hvorfor ikke fler tar et belte i livet på boblejakkene sine. Blir med et så mye mer feminint! Hva syntes dere om høst kolleksjonen til Burberry 2011?

I love that coat cheating do not intend to go out of fashion quite yet. You know very wellwhat I'm going to go for the fall and again when it comes to black, gray and blue, I havenothing against them, much of the future. Of course first summer and then it becomesanother part bright pastels and bright colors for my part. I really love autumn collectionfor Burberry Prorsum because a lot of focus on the waist and fofte. Slightly turn out isvery stylish in gowns and I can not understand why not all take a belt of life on the bubble's jackets. Joining a much more feminine look! 
What did you think about autumncollection for Burberry 2011?

7 kommentarer:

 1. sv; jepp, familien bodde på island fra 2000-1005. har vært der 4 ganger siden vi flyttet og det er alltid like bra! islendinger har alltid ligget foran når det gjelder både mote, kinofilmer og annen kultur. shoppingen er billigere på island enn i norge, selv om dette kan endres raskt. og mulighetene er mange! jeg anbefaler Laugarvegur, som er shoppinggaten på island :)

  SvarSlett
 2. OMGOSH some of those pieces are GORGEOUS, love burberry!
  im throwing a giveaway on my blog if you'd like to participate dear :)

  SvarSlett
 3. Oh I love the white coat! I want it all ;-)

  http://www.snowblackblog.com/

  SvarSlett
 4. Omg Elsker kolleksjonen..har ikke sett den før nå. Kjempe fan av fuskepels også<3

  SvarSlett
 5. Fuskepelskåpen øverst til venstre kunne jeg dødd for!!

  SvarSlett
 6. we have LOVE for this collection <3

  Much love, the .sabo skirt. girls
  Ps our online SHOP launches 1st March!

  www.saboskirt.blogspot.com
  www.saboskirt.blogspot.com
  www.saboskirt.blogspot.com

  SvarSlett
 7. I love it! So beautiful!

  LOVE
  minnja

  http://minnja.blogspot.com/

  SvarSlett

TNX Sweetheart