20. jan. 2011

Because the camera’s don’t see beyond the walls of the smilesSweather and Bracelets from Gina tricot,neckless from Dyrberg/Kern,suede leather boots from Paleet/Oslo

I natt har jeg sovnet litt for mange timer merker jeg, for kroppen er stiv og støl etter behandlingen i går,men håper det kommer seg i løpet av dagen, men føler meg uggen i tillegg. Sitter under teppet å spiser den deilige lunchen, og har tatt noen bilder for å vise dere min nye genser og bracelets/Hva syntes dere? Jeg er super fornøyd med fargen. Vanligvis ikke den fargen jeg ville gått for,men jeg vet at den kommer til å bli brukt i mange kombinasjoner. Har sett for meg mitt svarte maxi skjørt og den over, med noen kule wedges. Jeg har bare vist dere to av armbåndene jeg kjøpte,men det er tre til.De henger sammen,så kan du bruke det du vil.
Planen for i dag er egentlig å dra til en venninne å spise middag, men jeg vet ikke om jeg er i form til det , selv om energi nivået er på topp henger ikke kroppen sammen!!
Savner min kjære også, selv om det bare er en dag siden vi så hverandre og en dag til vi ses igjen. Ikke enkelt å være forelsket heller! Ønsker dere søtinger en kjempe fin Torsdag!
Så lover jeg at svar på spørsmål kommer til uken og en garderobe confession..


Last night I fell asleep a little too many hours I notice, for the bodyis stiff and sore after surgery yesterday, but I hope it comes outduring the day, but feel Uggen as well. Sitting under the carpet toeat the delicious lunch, and have taken some photos to show youmy new sweater and bracelets / What did you think? I'm superhappy with the color. Usually, not the color I would have gone for,but I know it's going to be used in many combinations. Has set forme my black maxi skirt and over, with some cool wedges. I've justshown you two of the bracelets I bought, but there are three til.Dehangs together, so you can use whatever you want.
The plan for today is actually going to a girlfriend to dinner, but I do not know if I'm in shape for it, even if the energy level is at its peakbody does not hang together!
I miss my loved ones as well, even if only a day since we saw each other and one day until we meet again. Not easy being in loveeither! Wish you a nice Thursday!
So I promise that the answers come to a week and a wardrobe Confession ..

22 kommentarer:

 1. Den genseren fikk jeg også lyst på..Ser etter en genser som er litt kortere foran enn bak og i strikk.Den fargen kommer det masse av til vår/sommeren,og digg å ha en genser man bare kan slenge utenpå lette sommerkjoler,eller til en shorts:)

  SvarSlett
 2. Nydelig farge på genseren & nydelige bilder selvsagt*always*

  SvarSlett
 3. Du er en flott jente Veronica,stå på!!

  SvarSlett
 4. De støvlene så utrolig kule ut, er det frynser på de? Og vet du om de har de enda..ser etter noen som er perfekte til jeans

  SvarSlett
 5. Anine svar: Ja det er frynser som henger ned på siden.Jeg har vært utrolig fornøyd med de,men de har ikke fler igjen. Kjøpte det på Clouds/Paleet til 2500,- men det var i Mai 09 desverre

  SvarSlett
 6. Love that song^beautiful pictures sweetheart<3

  SvarSlett
 7. Maria Haugenes20 januar, 2011

  Kjempe fin genser snuppa;)

  SvarSlett
 8. Ja okey:( det var synd,for de så virkelig fine ut..men men finner sikkert noen andre. Noen tips?

  SvarSlett
 9. Svar Anine: Det er veldig dårlig utvalg i skobutikker for tiden,mest salg..men du kan se på Zara eller så ville jeg vel helst bestilt via nett jeg altså!!:D Lykke til med skokjøp

  SvarSlett
 10. Just love the pictures

  SvarSlett
 11. Pent! =)

  Ja, jeg gleder meg veldig mye nå! 11 dager igjen:) Teller ned. hiihi.
  Spent på hvordan klassen blir og slikt. Blir nok et spennende halvår!

  SvarSlett
 12. sykt bra bilder! du er veldig pen!

  SvarSlett
 13. Jeg har ikke mye erfaring fra før! Men jeg fikk øynene opp for mote når jeg gikk på design og tekstil i 2 klasse. Har studert veldig mye på fritiden, samtidig som jeg driver med litt søm på fritiden. Ellers er jeg jo bare akkuratt ferdig på videregående:) Men gleder meg til å lære masse!

  Jeg var på visningen i august, men ikke som presse! Visste ikke at det gikk ann:) Men skal se! Hadde vært kjempe bra. Er med jeg ;) Skal jeg bare melde meg inn på den linken du sendte da?

  SvarSlett
 14. WOW! Du må ha hatt noen utrolig spennende år! Gleder meg til kommende år selv. Jeg er jo bare 19 enda=) Så ja, klassen blir nok en god blanding.
  Leste at du hadde skrevet bok ogsånn, den hadde vært interessant og lest! Jeg har lyst til å ta videre utdanning innenfor mote og styling, samtidig som design, drømmer litt om designer, men for se =) Undersøker litt på esmod til senere utdanning kanskje, men for se hvordan det blir. Lærere og andre elever har sikkert masse erfaring og råd for sånt, så det blir nok bra.

  Sendte en mail til hun Thea nå jeg da =) Så for vi se! Hadde vært utrolig kult. Satt langt bak og så ingenting sist så. Så var jeg kun der den ene dagen. Var også på OFF året før der, noe jeg også synes var interessant! Virker som dette halvåret kommer til å bli bra :D

  SvarSlett
 15. Vilken härlig blå färg på Tröjan och superfina bilder!

  SvarSlett
 16. Vilken härlig ffärg på tröjan och superfina bilder!

  SvarSlett

TNX Sweetheart