26. jan. 2011

Today`s Details & discussions


Dagen i dag startet med en heftig diskusjon mellom meg og damen bak kassen på La Baguette som ikke kunne lage en liten baguett til meg fordi jeg hadde sagt halv og ikke hel(hel var 1 meter, og jeg hadde ikke hatt sjans i havet..)
Det endte med at en svenske som stod bak meg bare :
"Jag kan typ ta hennes bagels där, tycker den ser Jetta bra ut, om du typ kan ta lite gurka också på, så jag kan äta det typ, da den der bagel typ ser jette god ut,jag eter mycke typ jette mycke"..HERREGUD!!!! Jeg ble så jævla prrovosert,men valgte å holde kjeft da hun klasket den halve baguetten på disken. makan til service, og nummeret før jeg smalt hele kylling baguetten i huet hennes..nok om det,jeg dro til ski for å ta trykkbølgebehandling, og var en liten tur innom Gina der jeg fant noe jeg har lett lenge etter.Men,guess what?
En ny diskusjon kom opp da jeg spurte etter røde skinntightser,og jenta bak kassen bare:
"Vi hadde noen på salg rette etter jul,men det er jo liksom en julefarge da,så tror du kan se langt etter det nå".. unnskyld? Jeg kunne ikke dy meg,og måtte bare nevne at Lindex akkurat hadde fått inn masse røde plagg, inkludert røde bukser som ser ut som skinnbukser.
Rød er ikke bare en julefarge lenger, og du har kanskje ikke fått med deg at røde skinnbukser fortsatt er etterlengtet!! Hun svarte meg ikke, bare kastet på håret og så helt stiv ut i maska. Da jeg snudde med ryggen til, vet dere hva hun ropte til meg? "GOD JUL"
Det burde være rapportert til Gina Tricot sjefen eller hva? 
Etterpå dro jeg på Kolbotn for å ta sol, og der fant jeg enda mer fint, bla et nydelig bracelet fra Vera Moda på salg(bilde) Avsluttet med fahitas på Egon med mamma. Kjempekos!


Photos:Solbriller fra Ray Ban, veske fra Stradivarius,Chanel neglelakk og makroons,Bracelet fra Vera Moda,Klær fra Vera Moda,Chanel Green
Photos: Sunglasses from Ray Ban, bag from Stradivarius, Chanelnail polish and makroons, Bracelet from Vera Moda, Clothing fromVera Moda, Chanel Green

17 kommentarer:

 1. Herregud nå lo jeg meg skakk i hjel Veronica.. Hadde det vært meg hadde jeg delt baguetten i to,klint den ene i huet på svensken og kastet den andre på kassadama:P LOLL

  SvarSlett
 2. Hun på Gina Tricot virket jo helt fjern da:P Skjønner at du ble irritert,hadde sagt noe av det samme tror jeg! Digget armbåndet fra Vera Moda,det var kjempe fint:DDDDDD

  SvarSlett
 3. Hadde rapportert henne jeg..sånn går det jo ikke ann å oppføre seg når man jobber i butikk, heller ikke i kassa på La Baguett, lite høflig må jeg si:) Fine bilder du har

  SvarSlett
 4. Sara Destini26 januar, 2011

  Så sykt!! Du vet hva jeg hadde gjort? hahaha

  SvarSlett
 5. he he.. jeg ler. Du skriver morsomt. Er det mulig..

  SvarSlett
 6. Tusen takk skal du ha for kommentar:-)

  Ja jeg tenkte det selv, prøvde først et par grå men syntes faktisk ikke det ble så fint. Så jeg har prøvd ja:-) Hihi!

  Likte bloggen din kjempe godt btw. Stå på!

  Ha en fin kveld videre, kos deg:-D

  SvarSlett
 7. Haha morsomt!! Flere enn meg som har hatt en litt dårlig dag :P Er det du som har tatt bildene over? Hvis ikke, hvor har du funnet de?

  SvarSlett
 8. Hippie, hippie - milkshake: Hehe tusen takk for det:)

  SvarSlett
 9. Ler så jeg griner av den svenske kommentaren:P

  SvarSlett
 10. Tror jeg hadde flydd på både kassadamen og svensken.Sikkert for å være snill at han/hun sa det? Men gud så provoserende!!

  SvarSlett
 11. Lene: Hun sa det IKKE for å være snill mot meg i alle fall,sikkert for å redde hun bak kassa da hun også var snill. Snakk om å redde landsmenn,haha

  SvarSlett
 12. SILJE GUSFRE: Tusen Takk for det:)

  Renate: Det er jeg som har tatt bildene ja:) Du ser at jeg har skrevet blogg navnet på de! Pleier ikke alltid å gjøre det,fort gjort å glemme. Det er så de ikke skal bli kopiert!!

  SvarSlett
 13. Så fine bilder;)

  SvarSlett
 14. Jeg hadde klikket på begge to tror jeg.. noe så provoserende! Håper du rapporterte de begge,hun svensken støttet nok den andre svensken vil jeg tro!!

  SvarSlett
 15. Skitt, makan til frekkhet!!
  Jeg hater dårlig service. Hvis du ikke kan gi god service, så har du ingenting å gjøre i butikk ass!!!
  Du skulle gått videre me det!

  SvarSlett

TNX Sweetheart