27. jan. 2011

HIGHWAIST & WEIGHT
I går fant jeg den perfekte Highwaist shortsen på Gina Tricot, og at faktisk tanken om at jeg kanskje kunne passe inn i str 36 streifet meg, er jo egentlig helt sykt.Jeg hadde aldri fått på meg den, så jeg gikk for 38 og tenkte at det var bedre at den var for stor enn for liten. Da jeg kom hjem  prøvde jeg den uten noe under, og fikk nesten hjertebank der jeg stod. Den var for trang... Har jeg virkelig lagt på meg så mye? KRISE!!
Heldigvis er Gina str veldig små,men likevel har det aldri skjedd på mange år.Jeg fikk knappet igjen, siden jeg er veldig tynn i midjen, så dro den lenger opp,men dette får meg egentlig bare til å bli super motivert for å gå ned i vekt. Da har jeg både shortsen og et par Diesel jeans å gå etter "De skal sitte"!
Det er veldig mye motivasjon`s tips og inspirasjons bilder ute å går for tiden. Jeg har selv levd veldig usunt det siste halve året, og spist godis nesten hver eneste dag, masse kaffe latte og annet sukkeri. Det er noe man definitivt legger på seg av,til tross for at jeg stort sett spiser veldig sunne middager. Frokostene mine nå består av (bildet over) havregryn,crispy kornflak og banan. Det er mye karbo,men så er det sunne karbo og det holder deg mett veldig lenge, noe jeg er litt opptatt av! Siden jeg ikke har fått trent på over 1 år,og heller ikke får trent på noen måneder grunnet helsemessige årsaker, så er det enda mer viktig for meg hva jeg dytter i munnen. veldig mange er der jeg var for noen år siden. Et stort strev etter å bli radmager, etter å se ribbeina stikke ut i ryggen. Å ja,man finner inspirasjon og motivasjon til å bli så tynn også, og vips så har det gått for langt og man havner i en syk boble hvor alt handler om kalori fri mat og sykelig tynne modeller. Selvfølgelig er det flottere å være slank enn feit, men alle har ikke mulighet til å være uten hofter og lår. Vi er født med forskjellige kropper, og BMI`en som alle er så opptatt av stemmer ikke nødvendigvis med virkeligheten.
Det er flott å ha fomer, flott å være tynn så lenge kroppen er sunn og frisk. Så bør ingen dømmes for hvordan de ser ut. Er man 170+ så bør man veie 60+ etter min mening. Alt unner for meg blir for tynt, men så har kanskje noen andre en oppfatning at det er flott å være 172, å veie 50? Jeg er 1,73 og hvis jeg hadde veid så lite hadde jeg sett ut som et levende spøkelse og ansiktet mitt hadde vært innhulet.Hvem er det som ønsker å se ut som zombie selv? Nei!! Vi blir tidsnok gelett dere, og jeg syntes det er flott at mange ønsker å gå ned i vekt, så lenge det ikke går fort langt!  STÅ PÅ,og finn din egen motivasjon!

7 kommentarer:

 1. Flott skrevet, kunne ikke vært mer enig!! Så god ut den frokosten din:)

  SvarSlett
 2. Jeg skjønner ikke hvorfor så mange unge jenter har så stort ønske om å bli radmager.. Det er da ikke det gutta liker!!

  SvarSlett
 3. Selv er jeg 72 høy og veier 52 kg.Jeg føler meg helt vanlig/slank,og jeg har et normalt forhold ti mat,så jeg syntes ingen har rett til å si at man skal veie 60+

  SvarSlett
 4. Anonym: Jeg snakker ikke om i alle tilfeller, bare det som er normalt. BMI stemmer ikke alltid med virkelighet som sagt,men det er en grunn til at leger bruker den,også behandlingshjem for mennesker med spiseforstyrrelser. Hvis man føler seg vel og spiser rikelig med næring så er det jo ikke noe problemt..Bare snakker litt løst og fast her

  SvarSlett
 5. Jeg er SÅÅ enig i at 52 kg ikke er normalt. Jeg er 74h og veier 67, ser meg selv som slank.Og får høre av andre at jeg ser flott ut. Kunne ikke tenke meg å veie 60 en gang jeg..Former er best:)

  SvarSlett
 6. Slik finner jeg også motivasjon. Har et par bukser som jeg elsket å gå med i fjor. De er ikke passe nå,men jeg skal inn i de igjen! MOTIVASJON

  SvarSlett
 7. Godt det er noen bloggere som har fornuft. Har fått nok av de som oppfordrer unge til å gå ned 10 kg osv.sykelig farlig! Høres ut som du har litt mer vett en bloggere som Julia Nyland etc

  SvarSlett

TNX Sweetheart