20. jan. 2011

MIRANDA KERR

Jeg kunne ikke dy meg å poste dette utrolig vakre bilde av Supermodellen Miranda Kerr og hennes nyfødte baby, som hun fikk med Olando Bloom for nesten to uker siden. "Herregud så liten og søt" Ikke at jeg får lyst på selv, for det gjør jeg ikke, men jeg har en liten forkjærlighet for pene babyer, og syntes det er gøy når en mor kommer ut fra sykehuset med den magen,og uken etter er hun like slank. Det er jo noen som har det!
Bortsett fra Adriana Lima og Abbey Lee er Miranda en av mine favoritt modeller på catwalken,og det er rart jeg ikke hadde fått med meg at hun hadde født en gang...Hva syntes dere om den nye familien?

I could not help myself to post this incredibly beautiful picture of Supermodel MirandaKerr and her newborn baby, whom she had with Olando Bloom for nearly two weeks ago. "God so small and cute" Not that I fancy myself, for I do not, but I have a slightpenchant for beautiful babies, and thought it's fun when a mother is discharged from the hospital with the stomach, and the week after She is just as slim. It's someone whohas it!Apart from Adriana Lima and Miranda Abbey Lee is one of my favorite models on the catwalk, and it's strange I had not been with me that she had been born again ... Whatdid you think about the new family?

5 kommentarer:

 1. Jeg vet! Babyen hennes er jo bare helt skjønn. Miranda er en av mine favoritt modeller også

  SvarSlett
 2. Miranda<3<3

  SvarSlett
 3. HATER henne for hun er så pen! haha, neida, hun er nyyydelig og kjæresten hennes er nydelig... gud...

  SvarSlett
 4. svar dagens outfit: Hahaha:P Ikke sant, nesten så jeg gjør det også!! Ser vel hva han ser i henne og hun i han<3 Sendt deg noen tips ang siden:-)

  SvarSlett
 5. Jeg likte å følge hele innlegget, jeg har alltid tenkt en av de viktigste tingene å telle når du skriver en blogg er å lære hvordan å utfylle ideer med bilder, som utnytter på det maksimale mulighetene for en CIBER-plass! Godt arbeid på denne oppføringen!

  SvarSlett

TNX Sweetheart