10. jan. 2011

ELIN KLING FOR H&M

Jeg fikk nesten hakeslep, da jeg i dag tidlig gikk inn på bloggen til ELIN KLING for å lese hemmeligheten som hun fortalte at hun skulle dele med alle i dag.Hadde ikke trodd at det var en slik kul nyhet hun skulle fortelle og jeg kan forstå at den må ha vært utrolig vanskelig å holde for seg selv. Hvem elsker ikke hennes outfits & style? Elin Kling er en av mine favoritt blogger, og en av de største. Syntes dette var sykt kult å høre og kan ikke vente med å slo kloa i noe hun har designet for H&M.Jeg hadde vel trodd som alle andre at den neste som skulle designe noe for H&M var en enda større designer enn tidligere,kanskje Alexander Wang eller Prada, men på en måte syntes jeg det er enda kulere at de har fått til et sammarbeid med denne jenta, for hun er sykt flink og har en unik stil sans som jeg og mange andre jenter er stor fan av.
Hva syntes dere om samarbeidet?

I almost got towed when I check this morning went into the blog ELIN Kling to read thissecret, which she said she'd share with everyone in dag.Hadde not believed that therewas such a cool news she would tell. Who does not love her outfits and style? ElinKling is one of my favorite blogs, and one of the largest. Thought this was cool to hearSylt and can not wait to beat hands on anything she has designed for H & M.. What didyou think about the news?

15 kommentarer:

 1. Soo amazing! Can't wait to see the collection! xx

  - Tran N // www.nobodygotstyle.blogspot.com

  SvarSlett
 2. i love her style!
  that's so cool!
  thank you for your sweet comment! it means a lot for me! remember that you can reach me also on bloglovin, facebook and twitter :)so cu soon! and have amazing new year!!!

  xoxo from rome
  K.
  http://kcomekarolina.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. LOVE that dress! Can't wait to see this collection! VERY COOL!

  xx.M

  www.bellesandrebelles.blogspot.com

  SvarSlett
 4. Digger at Elin Kling skal sammarbeide med H&M,det er så kult. Skal definitivt crave noen plagg fra kolleksjonen som kommer ut!!

  SvarSlett
 5. Elsker Elin Kling`s outfits.Hun har så bra stil..

  SvarSlett
 6. Sara Destini10 januar, 2011

  Elin<3

  SvarSlett
 7. Jag är en stor fan av Elin Kling, och kan inte vänta att se vad hon har designat för H & M. Säkerligen en hel del bra.

  SvarSlett
 8. Jag hade också tänkt att kanske Prada eller Wang var nästa som stod näst i tur för H & M, och trodde aldrig att de skulle välja en bloggare, men hon är inte bara en blogger.Hun är faktiskt en stilikon och är mycket smart

  SvarSlett
 9. J'aime tenue ment Elin

  SvarSlett
 10. Så utrolig kult:D

  SvarSlett
 11. this is every blogger's dream come true :) lucky her!

  xx
  heyrocketgirl

  SvarSlett
 12. Kommer kolleksjonen ut i Norge også?

  SvarSlett
 13. Ulrikke svar: nei,kun Sverige, men kan få kjøpt kolleksjonen over nett tror jeg!! Hvis ikke er det jo helt krise!

  SvarSlett

TNX Sweetheart