4. okt. 2011

Behind the Scenes from todays fashion shootFor en lang og slitsom dag det har vært i dag. Dere kan tro det var deilig å komme inn døren og slenge seg på sengen,  etter å ha jobbet med den samme shooten hele dagen fra morgen til kveld.
De to herre modellene var sykt dyktige og veldig tolmodige om jeg får si det selv, og det morsomste med hele dagen var egentlig da vi surret begge inn i gaffateip og skulle rive det av huden etterpå. PAIN!
De ble noen kalde timer ute, men ganske fornøyd med stylingen, og gleder meg til å se de ferdige bildene av fotograf: Iselin Jansen..

What a long day it has been . You can think it was good to get in the door and throw down on the bed, have worked with the same shoot all day from morning to evening
The two men models was insanely talented and very patient if I may say it myself, and the most fun with the whole day, was actually when we tied both with gaffe tape on their bodys and would tear the skin afterwards. PAINThey were a few cold hours outside, but quite satisfied with the styling andlook forward to seeing
 the final pictures of the photographer: Iselin Jansen..

6 kommentarer:

 1. Sara Destini04 oktober, 2011

  Haha..gaffateip er tingen da:P Gleder meg til å se bildene:)

  SvarSlett
 2. Ser utrolig bra ut! Åh, så gøy!

  SvarSlett
 3. Sv: Takk! :-) Ja, rød bil er definitivt kulest! Hehe

  SvarSlett
 4. Ja sant =)

  Likte bloggen din, og bildene !

  SvarSlett
 5. Ser ut som dere hadde det artig:)

  SvarSlett
 6. Stilig :) Blir sikkert stilige bilder!

  // Åå, så søt du er! Takk :)

  SvarSlett

TNX Sweetheart