13. okt. 2011

THANK YOU!
Hei alle mine kjære lesere. Jeg ønsker ikke å beklage over at jeg ikke har blogget på tre dager dager, selv om jeg opp i det hele sitter med et snev av dårlig samvittighet for at jeg ikke har gjort det.
Alle trenger vi et pusterom en gang i livet når noe uventet og uønsket skjer som man ikke har kontroll over. Jeg ønsker heller ikke å være så personlig at jeg kan fortelle dere hva dette handler om, selv om jeg noen ganger skulle ønske at jeg bare kunne brette ut alt til dere om hvorfor de siste dagene har vært noen av de tøffeste i mitt liv. For det aller viktigste er jo at jeg har det bra nå, og at jeg tar en dag av gangen, og fokuserer på det positive som jeg også ønsker å dele med dere. Og jeg TAKKER DERE alle som har sendt meg støttende og oppmuntrende kommentarer de siste dagene, både på bloggen og på mail. Jeg setter så utrolig stor pris på det og dere aner ikke hvor mye det varmer mitt hjerte at dere bryr dere sånn om hvordan jeg har det, og hvordan dagene mine er. Det er dere som får meg til å hele tiden driver meg selv, til å gjøre ting enda bedre, og være sterk i situasjoner som gjør en svak.
Jeg er så sinnsykt takknemlig for at jeg har så støttende , nære venner, kjæreste og familie som er der for meg i tykt og tynt. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten de!   LOVE U

/IN ENGLISH/ To all my dear readers. I do not want to regret that I have not blogged in three days, even if I'm up at all is with a tinge of guilt that I have not done so. We all need a break once in our life when something unexpected and undesirable happening that you do not have control over. I do not want to be so personal that I can tell you what this is about, all though I sometimes wish I could just write it all to you , about why the last few days have been some of the toughest in my life. For the most important thing is that I feel good now right?!, and take one day at a time, focusing on the positive that I would like to share with you. And I thank you guys who sent me supportive and encouraging comments in the recent days..I,ll be Okey!  LOVE U


XOXO

8 kommentarer:

 1. Godt at du holder motet oppe og tar en dag av gangen. Har savnet bloggingen din, men forstår godt at en pause er på sin plass noen ganger. Håper det går fremover for deg søta <3 Stor klem!

  SvarSlett
 2. Har savnet bloggingen din jeg også<3 Ta vare på deg selv, du er sterk vet du..!!

  SvarSlett
 3. Sara Destini13 oktober, 2011

  Husk at du har mange som er glad i deg, og ønsker deg all verdens lykke. Du er vakker og har oppnådd masse i så ung alder Veronica. Fokuser på det, og så vil du se at du takler det meste <3<3 :))

  Stor Klem fra Meg

  SvarSlett
 4. håper du kommer gjennom det du tunges med nå. Du skla se det snur snart:-)

  SvarSlett
 5. Tenker på deg, og sender deg noen varme tanker. Dette klarer du:)

  SvarSlett
 6. Du trenger ikke å ha dårlig samvittighet Veronica. Du er sterk og kommer deg gjennom dette også, uansett hva det måtte være.

  N.

  SvarSlett

TNX Sweetheart