7. okt. 2011

FRI-DAY


Jeg er bittelitt bedre i dag enn i går, så det går sakte fremover noe som er bedre enn at det ikke går fremover i det hele tatt. Tenk å føle glede ved noe så stusselig at man faktisk klarer å gå med søpla,haha!
I dag lå det flere spennende ting i postkassa mi. Både nytt blad fra Monki, Elle magazine og en pakke fra Yves Rocher. Jeg er nemlig en av de bloggerne som er plukket ut til å prøve ut produkter herfra. Og fortelle dere om de etterpå hva jeg syntes! Nå kommer snart søte Ida på besøk, så vi skal sitte ute i det fine været med puter, pledd og kaffe!! ta en titt innom bloggen hennes her.

I am a tiny bit better today than yesterday, so it is slow which is better than no progress at all. Imagine feeling joy at something so sad that you actually manage to go with the trash, haha!
Today I find exciting things in my postbox. Monki magazine, Elle magazine and a package from Yves Rocher. I am in fact one of the bloggers who are picked out to try out products from there. And to tell you about those later what I thought! 

6 kommentarer:

 1. SV: Mhm.. :p Spontankjøpene er ikke alltid like dumme, men det øker sjansen for at det havner bakerst i skapet ;)

  SvarSlett
 2. Søt blogg, liker designet ditt!

  - Takk for kommentaren!

  SvarSlett
 3. Høres ut som en fin start på helgen :) God bedring til deg!

  SvarSlett
 4. Ha en fin Fredag, og nyt dagen selv om du har smerter:)

  SvarSlett
 5. Det var da enda gått, du får ta en dag av gangen og ikke forhaste deg med ting, så skal du se at du blir bra snart vet du:) God bedring
  Klem fra Henriette

  SvarSlett

TNX Sweetheart