16. okt. 2011

Fall/ it`s not forever


Kåpe fra Mango/Hansker fra MQ/Sko fra DNA/Bluse fra H&M/Veske-Chanel

Det har vært en nydelig høstdag i dag, og siden det går mot vinteren, er det godt å benytte Søndagene ute i naturen, og helst på Ekeberg! Elsker å gå i skogen, blant alle de fine fargene på løvet, og puste inn frisk luft uten forurensning. Det er også ekstra kos å avslutte turen med en dobbel latte og coocie på cafe etterpå. Håper dere har hatt en fin helg! 

There have been a beautiful fall day today, and since it goes against wintertimeit is good to use Sundays in nature, and preferably in the park! Love to walk in the woods, among all the nice colors of the leaves and breathe the fresh air without pollution. There are also extra coziness to end the trip with a doublelatte and coocie the cafe afterwards. Hope you had a nice weekend!11 kommentarer:

 1. Herlige høstbilder. Lilla er råfint!

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder:)

  SvarSlett
 3. Så utrolig fin du var i den lilla kåpen:D

  SvarSlett
 4. Sara Destini16 oktober, 2011

  Så fin kåpe<3

  SvarSlett
 5. Herlige høstbilder!

  SvarSlett
 6. Det hørtes deilig ut Veronica. Godt du kommer deg ut og nyter det fine høstværet:D Og at du har kost deg ellers i helgen og. Selv har jeg bare tatt livet med ro:)

  SvarSlett
 7. Du sersmashing ut, håret ditt passer virkelig rett inn i høstens farger, det ser drit bra ut! Lila er svært bra forslag, jeg hadde lilla dip i sommer, har du ikke sett det ?! :-p :-O

  SvarSlett
 8. fashiiondiaries: Takk takk:) Har du? Nei, det har jeg ikke sett..kan du ikke legge ut et bilde? Lyst til å se:) Du kan skrive til leserne dine a jeg hadde lyst til å se det da vettu, så de ikke tror det har rablet helt hvis du legger ut sommerbilder, neida!! Hehe:P

  SvarSlett
 9. Kamilla Haugendahl17 oktober, 2011

  Så fine bilder:) Virkelig herlig på Ekeberg, har gått en del turer der før.:)

  SvarSlett

TNX Sweetheart