15. sep. 2010

Dagen i går vil jeg helst bare glemme

Dagen i går var ikke bra for å si det mildt.Etter å ha kommet hjem fra Hamar,og dratt rett på Mona Lisa begynte migrenen å sige inn.Og jeg måtte virkelig ta meg sammen på trikken for å ikke svime av.Den værste hodepinen noen sinne streffer inn.Det var rett hjem og legge seg under dynen,i mørkt rom.jeg sovnet og våknet seinere av at jeg var sulten.Det ble en haug med godis,Cæsar og deretter oppstart av Hvaler.
Siden pc`n streiket og mobilen kortsluttet,så måtte jeg fordype meg i et par motemagasiner for å holde tårene inne.Det var bare prikken over i`kan man si.Har vært litt mye for meg i det siste, så jeg må prøve å slappe litt mer av i kropp og sinn, selv om det ikke er lett.
Nå har jeg sittet i mobil siden kl.10.00 i dag tidlig og hodepinen er der enda.Migrene anfallet er heldigvis over.Nå skal jeg hoppe i dusjen og fixe meg før jeg stikker til en venninne.
Ha en fin dag:)

3 kommentarer:

 1. Ikke morsomt å ha migrene.Vet alt om det..Uff! Håper det går bra med deg;) Ser ut til at du har fått ting til å virke igjen da.Kult outfit.
  En fin dag til deg.Klem:D

  SvarSlett
 2. Migrene er no dritt.Digger bloggen din:)

  SvarSlett
 3. Jeg så også på Hvaler.Spennende da,har savnet serien så lenge og var ikke klar over at den skulle starte på igjen før for noen dager siden faktisk.Kult antrekk! Hvor har du kjøpt den svarte jakken,og hører pelsen med på den?

  SvarSlett

TNX Sweetheart