7. sep. 2010

ZARAZITAS I BOGSTADVEIEN


Da har jeg kommet hjem fra en koselig venninde raid på Majorstuen.
Handlet litt småting og Elisa gjorde en litt større shoppingrunde.
Spiste en deilig Lunch på Cafe M,og tok en kaffe før vi gikk nedover i Bogstadveien.
Det er så lenge siden jeg hat tatt turen innom Zara,så det så jeg virkelig frem til.
"Guuuuud" Så mye fint har jeg ikke sett på lenge.Når Zara var en del av Kolbotn torget var det mildt sagt tragikomisk hele opplegget.Zara i Bogstadveien tok inn det nyeste,mens Kolbotn alltid lå seint etter.De hadde vel mer fokus på eldre kvinner,i steden for å kanskje satse målrettet mot flere aldersgrupper.Jeg følte plaggene ble for kjedelige.Prøvde en del bukser på Zara i dag.En beige ridebukse jeg likte veldig godt,men den satt ikke bra.Strikket pelscape kommer mer og mer,og leggvarmere i pels inspirert av Chanels Vinterkolleksjon var også å se.
Jeg falt til slutt for en veldig retro"bestefarlignende" haremsbukse.Ikke extremeharem som jeg kaller det,for det er ikke noe for meg.Men den satt kjempe fint i Small,og med min blondebody og en litt vid trøye så blir det kjempe kult!

Nå har jeg dusjet og skiftet og skal snart begynne med Italiensk til min kjære som er rett rundt hjørnet! Love from me!!

4 kommentarer:

 1. Jeg syntes heller ikke Zara fortjente en plass på Kolbotn torget med sitt dårlige utvalg.Zara i Bogstadveien er noe hekt annet,og satser på fler aldersgrupper enn bare en type kvinner.Mer variert i stilarten også! Elsker Bloggen din foressten.Du er så inspirerende!

  SvarSlett
 2. Hvor har du kjøpt den svarte jaken din,du har på deg på det første bilde? Den ser så deilig ut

  SvarSlett
 3. Digget den Orange buksen.Kult med retro.Zara er min favorittbutikk!:D Har såå mye fint

  SvarSlett
 4. <3 Du er den beste <3

  SvarSlett

TNX Sweetheart