23. sep. 2010

Favorite Pieces from Oscar de la Renta
Jeg er forelsket i disse to vakre statement smykkene fra Oscar de la Renta som laget i multi farget krystall og glass.Og bundet sammen med nydelige silketråder.
Hvem ville ikke hatt en av disse smykkene rundt halsen sin?
3 kommentarer:

 1. Jeg likte det sorte godt! perfekt til en enkel, hvit t!

  Hehe, ja, sant det med Dagens Outfit, men man kommer ingen vei om man ikke våger! Synes du klarte deg fint, jeg, og nå kommer iallefall folk til å huske deg! Ikke noe å klage på deeet:-P

  Sånnt med "gamle" sanger som plutselig blir popp er irriterende, ja! Er litt sånn; "kan ikke folk finne sin egen smak" - aktig. Meeen, jeg er sånn selv jeg; lar andre finne musikken for meg, gidder ikke sitte å rote i arkivet til Spotify, altså, hihi! Digger'ei forresten!

  SvarSlett
 2. Herlig <3 Elsker Oscar de La Renta!

  SvarSlett
 3. Hehe,Tuusen takk :D Det var koselig sagt.
  Ble litt vel mange negative comments rundt joggeskoene,men herregud jeg skulle til Osteopaten så litt festlig på en måte og!
  "Kan ikke folk finne sin egen smak" JA!! der fikk du sagt det.Jeg er en alt digger når det kommer til musikk.Liker nytt og fengende,eller låter som er eld gamle,så ingen har hørt på siden krigen.hehe! Reklamer på tv har en tendens til å plukke fra "den kategorien" LOL

  SvarSlett

TNX Sweetheart