23. sep. 2010

Krim fra Gjersjøen

Ja..litt grøsser må man lage selv inn i mellom.Men et sted går grensen!
Ble en smule skummelt i går,når jeg og min venninne satt i bilen inne i skogen
på Oppegård for å prate om uhyggelige ting,omfanget av mørket.
Tror vi skremte livet av hverandre et sekund da begge hørte lyder ute i natten.Vi så på hverandre,og var raske til å låse hver vår dør.*shjjjj*"Hva var det?"
Det er egentlig helt tragisk at et idyllisk sted som området rundt Gjersjøen, nå har blitt forvandlet til en "lik sump" tatt rett ut fra en krim roman.
Det holdt med at politiet natt til i går hadde funnet en død jente i forbindelse med letingen av den savnede mannen.Men så ble det funnet flere lik i innsjøen.
Det er ekkelt å tenke på at jeg har badet i Gjersjøen,gått tur på isen,og sittet helt nede ved vannet å drukket kaffe,mens jeg har fått inspirasjon fra dette vannet.
*grøss*
FUNNET PÅ 13 METERS DYP: Ved 00.30-tiden i natt ble faren og datteren på syv år hentet ut fra Gjersjøen. De ble funnet på 13 meters dyp, like i nærheten der den ni år gamle datteren ble funnet onsdag formiddag.
Politiet tror at Saeid Ahmadzadeh (41) først drepte kona (37) og parets spedbarn i Oslo. Deretter kjørte han til Gjersjøen med de to eldste døtrene på syv og ni år. Alle tre ble funnet døde i innsjøen i går. To av dem på 13 meters dyp.

6 kommentarer:

 1. Dette er høyst tragisk at noe slikt kan skje uten at det har blitt oppdaget av noen rundt. Men jeg antar vel at han har fraktet de i mørket og tatt sitt eget liv etterpå.Bor selv på Oppegård, og når slike ting skjer så er det uhyggelig!

  SvarSlett
 2. HUFF Veronica..Jeg grøsset når jeg leste dette.Har jo ikke sett nyheter eller lest avisen på noen dager,så dette hadde jeg ikke fått med meg.Må se neste nyhetsending! Hørtes skummelt ut det med at dere satt i bilen i mørket:P

  SvarSlett
 3. Kari-ja det er vel noe slikt som har skjedd!
  Sara-Jeg visste ikke hva som hadde skjedd før i dag,bare det første funnet.Derfor vi gjorde en litt *grøsser* greie rundt det.

  SvarSlett
 4. Ok! Håper du får en fin dag uansett.Litt nyheter mellom fashion,gjør seg! Stå på:)

  SvarSlett
 5. Lene Kolsvik23 september, 2010

  Tragisk hendelse!

  SvarSlett
 6. Det er kjempe ekkelt å tenke på at man faktisk har badet der, gått på isen osv, som du skrev. Huff! Dette er en tragedie!

  SvarSlett

TNX Sweetheart