9. sep. 2010

NÅR KJÆRLIGHET BLIR TIL KRAV
Alle leter etter den rette!
"Den rette" skal helst være slik som du har sett for deg i drømmen din.
Personen skal være like romantisk, og gi like mye av seg selv som du. Personen skal åpne hjertet sitt like mye,være trofast uansett.
Ikke stille krav,hvis ikke du stiller krav.Være enig i det du sier og ikke ta seg selv i forsvar.
Gi deg romantiske gaver som blomster og middager.
Du ønsker at "den rette" skal si "tusen takk kjære" til alt du gjør og gi overøsende med komplimenter om hvor utrolig generøs du er og hvor omsorgsfull du er som er så god.
Den rette skal helst være med på det du ønsker og engasjere seg i Dine Interesser, til tross for at han eller hun ikke engasjerer seg genuint for samme Interesse!
Den rette skal helst komme med frokost på senga hver helg,ta intiativ til å finne på noe og i tilegg fortelle deg hvor vakker du er og hvor fin du er på håret når du ikke har det oppsatt.
Den rette skal helst ikke stille spørsmål og grave om din fortid så sant du ikke har gitt noen hint om at du er klar for det.
Øynene dine skal være de vakreste av alle,og ingen andre skal få komplimenter for sitt utseende.
Den rette skal helst se på Nyheter og Tabloid for å bli smartere og klokere,slik at dere seinere kan diskutere samfunnsrelaterte saker.
I steden så velger den rette og se på Paradise Hotel,ngkarskvinnen eller et annet realityprogram,og det gjør deg svært skuffet og sjalu fordi "den rette" kaster bort tiden på vakre jenter i et tulleprogram i steden for å følge verdens gang.
Du ønsker at den rette ikke bare skal gi deg to gode klemmer før han/hun går ut døren,men også et stor kyss med setningen"jeg elsker deg og bare deg"
Selvfølgelig ikke for morro skyld,men fordi du ønsker en bekreftelse,så du kan ha en fin dag uten bekymringer og usikkerhet.
Dette er selvsagt de viktige tingene,men så har man jo også de små krevende tingene som egentlig bare er bagateller. Som at dolokket alltid skal være nede,ingenting skal ligge på gulvet,dusjen skal spyles hver dag, brødfjølen er ikke vasket grundig nok, glemt å sette på vask,
og enda mer hvis man leter. Hvorfor ikke heller starte med å lete etter feil hos deg selv,og se om du gjør ting mer riktig.
Det som skjer når man blir for krevende er kanskje at man hele tiden finner nye ting å kicke på,til tross for at kjæresten gjør sitt beste.Hele tiden! Nye ting! Fler feil!
Du klarer ikke slå fra deg tanken om at det beste ikke er godt nok,og fortsetter å stille krav.
Kanskje vil kjæresten gjøre som du sier på grunn av redsel for å miste deg og på grunnlag av sine følelser,men så blir det for mye, og kommer kanskje inn i en sirkel hvor alt bare er slitomt og frustrerende og det går på nærheten løs.
Da er det enda en feil,og den er ikke liten.

 Hvorfor kan ikke bare
"den rette "gjør alt dette i drømmen når det er slik du ønsker å ha det?
Ikke bare tenker du det for deg selv,men du gir klar beskjed om at slik ønsker DU å ha det!
 Hvorfor er det egentlig slik at vi krever så mye mer enn det kanskje en kjæreste kan klare å gi? Ikke alle menn er like romantiske og gir like mye av seg selv.Ikke alle kvinner er like kompliserte og analyserer hvorfor du valgte akkurat "den sjokoladen" Alle er vi forskjellige og det er en stor gave å kunne akseptere "den rette" for den han eller hun er.Fordi ingen er perfekte,heller ikke du.Så om personen ikke gjør halvparten så mye som du gjør eller i "drømmen" nei vel.Da er ikke personen den "rette" like vel,eller så har man intet valg enn å akkseptere at den du har valgt er et valig menneske og ikke en drømmeperson.
Man kan likevel elske sin kjæreste veldig høyt,uten å stille en masse krav.
det handler vel  finne en balansegang mellom ulikhetene,og ta tak i det som er positivt å heller gjøre det til noe harminisk.Hvis ikke blir det hakking,dikusjoner og krangler som vil prege dagene og til slutt kan man ende opp med å ødlegge seg selv.
Det finnes par som aldri krangler.Og noen mener at "par som aldri krangler" er personer som er kjedelige og uten særlig lidenskap.Jeg skulle gjerne vært en flue på veggen som fikk et lite innblikk i deres hverdag.Ingen kommunikasjonsvikt,hvordan klarer de det?
Kanskje er de ikke engasjert nok i forholdet og tar hverandre for gitt.
"En slags gi faen holdning" til personen.
Ja,hadde jeg gått inn med en slik holdning i mitt forhold "I could not care less" Så skulle jeg kanskje klart å holde meg unna problemer jeg også.Men hva er da vitsen med et forhold?
Skal ikke et forhold bestå av masse kjærlighet,lidenskap og nærhet?
Man klarer jo ikke både å gi dette av seg selv og samtidig ha denne gi f holdningen!

Alle har en grense,for noen er den nådd fortere enn andre,men er det noe fasit svar på når man skal gi seg og hvordan man kan unngå å kreve så mye?
En oppskrift på et perfekt kjærlighetsforhold hadde vel kanskje vært det enkleste for mange!


"HUR SKAL DET GÅ" AV MELISSA HORN

6 kommentarer:

 1. Kan man ikke bare finne en man har det fantastisk meg, uten å sette spesielle krav? Det har jeg.

  SvarSlett
 2. Veldig bra skrevet:)

  SvarSlett
 3. Meget Intressant!

  SvarSlett
 4. preach sistah!er i sånn situasjon!

  SvarSlett
 5. Jo selvfølgelig er jo det et ønske Ella og Monique,men om situasjonen er slik at får å ha det fantastisk så man også ha det harmonisk.Hvis det er mye hacking så blir det ødelagt og ikke like fantastisk,sant?!

  SvarSlett

TNX Sweetheart