11. sep. 2010

HØSTFAVORITTER FRA ZARA

Det er veldig mye fint å finne i Zara butikken for tiden,og mine favoritter fra høsten består av silke,broderier,fuskepels, fjærkreasjoner,jordfarger, second skin, aviatorjakken,skinnkjoler,vide bukser i knallfarger, Luxusbohem,frynser og wedge i skinn.
Alt dette er fra nettbutikken til Zara. Desverre har ikke Norge mulighet til å handle på nettsidene enda,så vi får håpe det vil skje en lykkelig forvandling i løpet av neste år.
Men jeg kan fortelle dere at alle disse tingene finnes på Zara i Bogstadveien,utenom fjærsmykket nederst til venstre,til min store skuffelse.Men trekvart kåpen i semsket skinn øverst til venstre var bare helt fantastisk på. Jeg blir helt varm av å se alle de deilige, delikate plaggene som henger ute i butikkene, klare til bruk i høst!

2 kommentarer:

  1. Jeg har den brune skinnkjolen på bildet:D trodde først den skulle være veldig varm og ettersittende,men overasskende behagelig å ha på seg.Har du prøvd den på?

    SvarSlett
  2. Den er kjempe kul.Jeg prøvde den ikke på nei,prøvde mye annet.Skinnkjole er definitivt noe jeg har vurdert sterkt,men så er det dette som du nevner med ettersittende/varmt som har gjort at jeg har trukket meg fra tanken,og heller sterkere vurdert skinntopp kanskje.Siden du nevner motsatt skal jeg prøve:)

    SvarSlett

TNX Sweetheart