16. sep. 2010

SHOPPINGFROKOST MED COSTUME OG H&M


Kl:07.00 våknet jeg tilfeldig i dag tidlig,og det var bare så vidt jeg kom meg opp med hodepine fra "det fjernes land" Jeg fikk invitasjonen av Costume for noen uker siden.Og hadde lyst til å få det med meg,selv om jeg var trøtt.Jeg angret ikke et sekun på at jeg dro.
Det var utrolig mye fresht å se,og jeg blir overassket over hvor mye H&M har vokst de siste årene.De har jo klær som like så godt kunne vært plassert inn i Top Shop også!
Crosainten var for mye for meg så tidlig,men tok meg en kaffe og et glass juice.Og i et sekun så var jeg så usikker hvordan jeg skulle få drukket noe som helst med 12 plagg over armen,med veske,pose og kamera mellom to fingre.Jeg tok omeletten med i prøverommet,og det jeg skulle prøve.Jeg hadde egentlig lyst til å gå "BÆRSHJJJERK" Men,jeg hadde lovt meg selv å bare unne meg noen plagg,siden det har blitt litt i det siste.Jeg falt for den gule over med pudler på,som jeg først trodde var giraffer.Så en grå skinnbukse! Jeg forelsket meg helt i den!
Så var det tid for sminke og noen gode sminketips kan man aldri få nok av.
Pluss med denne eventen:Sinnsyk fra musikk fra dj`en og en varierende goodiebag
Minus med denne eventen:Litt kaotisk,kunne ha vært noen stoler rundt om kring.
Ellers bra:)

5 kommentarer:

 1. Hehe..så gøy..wish i was there:)

  SvarSlett
 2. Du er heldig..jeg vil også:(

  SvarSlett
 3. Den gule jakken var jo bare sjiiiiit snygg:D Tenker jeg tar turen innom i morgen jeg:) Hvis det er lov å herme?

  SvarSlett
 4. Takk:)
  Kamilla:Ikke sant-NEEEEI Det er ikke lov å herme..hehe-joda! Så lenge du ikke er noen venninne;) H&M er for alle.Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 5. egvar også der.Fine bilder du fikk tatt.Glemte kamera selv.Kjøpte 6 plagg..Syntes det var et bra opplegg,og mye bra i goodiebaggen.Hva syntes du da? Var du fornøyd?

  SvarSlett

TNX Sweetheart