10. sep. 2010

EARTY-Who does it better?

Jeg har fått en del joggesko kommentarer på antrekket mitt til venstre(bildet) som også ligger ute på Dagens Outfit.no.Kommentarene er blandt annet "Herlighet jente" Det går ikke ann å bruke joggesko til dette antrekket."Hva tenker du med"? Eller "Det ødela jo hele antrekket" "Du ser ikke helheten i antrekket" osv.Da må jeg bare meddele at om jeg hadde hatt valget så hadde jeg selvklart valgt et annet par sko til dette antrekket.Og det var kanskje ikke heldig at jeg hadde joggesko på et antrekk som havnet i outfit duell.Jeg var faktisk på vei til Osteopat time for ryggbehandling og hadde fått "fyken" om jeg hadde dukket opp i noe annet.Det handler om å legge "high heels" fokuset på hyllen,og ta hensyn til helsen for en gangs skyld.
Jeg elsker sko,og jeg kan ikke si jeg føler meg veldig fin med joggings,men er det mer passelig å kjøre joggedress i steden for et gjennomført antrekk ellers?
Jeg kan skjønne at det første folk tenker når de ser mitt antrekk.Jøss !! For et valg av sko!

2 kommentarer:

  1. Hshshs<.<p jeg lo meg i hjel da jeg leste dette med joggeskoene..kunne like så godt vært meg de gangene jeg har måttet hive på meg et par joggesko til et fashionabelt antrekk for å rekke å løpe til toget eller en shoot..guud så mange ganger det har skjedd.!! Syntes det var litt festlig jeg.Du har jo fått gode kommentarer på det og.Og folk som har stemt på deg :D

    SvarSlett
  2. Joggesko er bedre enn å ødlegge seg på høye heler.Alt med måte kan man si.Hvem er det som egentlig tar på seg Christian L stiletter når man skal til alternativ behandling? Heh!

    SvarSlett

TNX Sweetheart