17. des. 2010

DAGENS OUTFIT AND FRIENDS


Kåpe fra Mango,Ullstrømper fra H&M,Minikjole fra Gina Tricot, Fingervanter fra Glitter,Veske fra Hermes,Genser fra Anthentic Luxury, Pakke fra Elisa...

I dag hadde jeg på meg de nye fingervantene mine som glitrer av blå paljetter
80,- på Glitter (Passer til så mye)
Jeg var vel ikke helt klar over at jeg nesten skulle fryse ihjel da jeg tok sjansen på at den arm løse kåpen fra Mango skulle holde varmen i hele kroppen,kun med genseren  og vottene.
Hva gjør man ikke for å se fahsionable ut,hehe neida! I morgen snakker vi dunjakke igjen..
Meningen var at jeg skulle handle resten av julegavene i Oslo,men så ble jeg sittende på Mona Lisa i steden å skravle,og veksle julegaver? vel..jeg hadde ingenting å veksle tilbake enda!
Innom Oslo City for å kjøpe sminke så jeg kunne føle meg hel igjen,vel fremme på toalettet ble jeg møtt av en dame som spurte om jeg ville ta det på kort? "På kort"?
-"Ja for å komme inn" Å,herregud..Nå må man dra opp kortet også når man må tisse på et offentlig toalett. Da skal jeg på handicap jeg..
"Nei,du er ikke handicap, det er for gamle damer og baby mødre"
Jeg prøvde meg ved å si "For det første så må jeg sminke meg alene,pga angst for alle disse ukjente menneskene som også stod å vasket hendene.Jeg ser jo ikke ut du ser vel det?" Ja,og jeg er faktisk handicap ,må nesten ha hjelp for å sette meg ned..Max 10 min jeg lover"
Hun gav seg å låsete opp,men kommenterte" Plutselig så banker jeg på,da må du ut"
GUUD,hvor vanskelig skal det være,jeg har tross alt betalt med kort!!

Mye kaffedrikking før jul,men det er deilig, på samme måte som det er deilig å drikke gløgg med venninner eller gjøre slike små før julsting. Jeg ser ikke på det som et mas som mange andre gjør.Har vel egentlig aldri gjort det. Førjulen er en tid å glede seg over,bare det å kjenne på kaoset i byen eller å se smilet til et lite barn på trikken er en glede i seg selv!
Man skal sette pris på denne tiden,for det er en gledens tid hvor alle kommer tettere, samtidig så er det også viktig å tenke på de som er alene eller ikke har noen...
En Vin å anbefale til dere som foretrekker hvitvin slik som meg er Bourgogne TERROR NOBLE(Tørr),med et lite hint av fuktighet!
Denne lille tapasboken er også et lite gavetips til en venninne. Fristende Spansk med Tapas,desserter etc. Fåes kjøpt i butikk eller Bokhandel!
Venninnekveld i kveld..Kos dere!

12 kommentarer:

 1. Elsket outfitet ditt her:) Si i fra hvis du skal selge Kåpen?! :)) Terror Noble er en god vin,drikker også helst hvitvin i julen,selv om rødvin og gløgg er en slager! Kos deg i kveld! Var kos å se deg i stad..

  SvarSlett
 2. Ja,det skal jeg Sara:) Kos å se deg og,synd det ble så kort..men det tar vi igjen vet du! God Helg

  SvarSlett
 3. Love your OUTFITXX Z

  SvarSlett
 4. Den lilla kåpen var jo helt herlig! Ha en fin helg Veronica!

  SvarSlett
 5. Haha,det har jo blitt helt vilt når det gjelder å komme inn på offentlige toaletter nå.10kr ..herregud! Snart må man betale femtilapp for å tisse!!

  SvarSlett
 6. Love this outfit!
  Tnx for your comment, the photographer is Dan Martensen...i love his work!

  SvarSlett
 7. TNX YOU:)I love his work to*magnificent pictures*

  SvarSlett
 8. Slike fingervanter vil jeg også ha,hadde de i andre farger enn blå? Drit kule

  SvarSlett
 9. Nei,jeg tror ikke det. Var bare blå de hadde da jeg var der iaf!

  SvarSlett

TNX Sweetheart