3. des. 2010

OVERDOSE POSITIVITET + EN FLASKE CHRISTIAN AUDIGIER

What is Love/Eminem feat.lil wayne
Nå er dagen min over,og den har mildt sagt vært lang. Etter å ha startet dagen med kjærestefrokost og kaffe/Baileys for å få en" god start på dagen" siden det er før jul så må man kose seg litt ekstra.
Toget hjem fra Hamar,med alle bæreposene,og veskene og rett til Kolbotn.Der handlet jeg noen julegaver ,og et par "Must have" ting til meg selv,før turen gikk videre til Vinterbro.
Salatmiddag,før jeg handlet noen fler julegaver. Så på en litt større julegave til meg selv også,som jeg har ønsket meg veldig. Rakk ikke å føle på hvor sliten jeg egentlig var,før mamma kjørte meg hjem,og jeg fixet håret hennes. Rakk så vidt å lande "hive i meg en lefse med sennep" før jeg fikk venninnebesøk.Og da måtte jeg selvfølgelig sprette flasken med rosevin fra Christian Audigier. "Skåål" Planen var å legge seg,men da ble det skravling og nudler til nattmat i steden.
Blir alltid påvirket av mine beste venner og har det gøy. Det er så deilig å ha venninner som gir så mye av seg selv,og du føler at du får overdose med positiv energi!
PS:Kjole fra Lanvin(favorite)

13 kommentarer:

 1. Er også oppe i natten;) utrolig fin kjole ..du ser utrolig bra ut i den! Heldig,var ikke noen igjen i min str,men var ikke på åpningsdagen av Lanvin heller da:P

  SvarSlett
 2. Line Martinsen03 desember, 2010

  Høres ut som en fin kveld,til tross for en litt hektisk Fredag. Blir mange slike i førjulen. Akkurat kommet hjem fra byen selv,så på tide å legge seg*natta*

  SvarSlett
 3. Starter ikke med julegavehandling før i dag jeg,men det skal bli godt å komme i gang:) Kjempe fin kjole"missunelig"

  SvarSlett
 4. Elsker kjolen

  SvarSlett
 5. Jeg har alle Christian Audigier vinene faktisk,pga designet som jeg syntes var det kuleste.Så har de til pynt,men har ikke smakt noen av de enda.Hvordan var den? Og hvilke av flaskene var det?

  SvarSlett
 6. Kul kjole..

  SvarSlett
 7. Hei vennen. Hva har skjedd med facebooken din? Har du slettet deg?

  SvarSlett
 8. Kjempe fin kjole:) Sangen var drit kul

  SvarSlett
 9. Oj,den snagen har jeg aldri hørt før. Eminem goes 80`s Hehe:P

  SvarSlett
 10. Hei Veronica. Ville først og fremst bare si at du har en knall bra blogg,som jeg leser så ofte jeg kan. Du gir mye inspirasjon,og mye glede i det du skriver og bildene du legger ut. Du virker som en kjempe jente,med bein i nesa. Selv om jeg ikke kjenner deg. Håper du får en kjempe fin December Måned. MVH Sandra

  SvarSlett
 11. SVAR:
  Renate: Den var kjempe god,halvtørr.Stod ikke noe annet enn Rose på min,masse mønster,men det er det vel på alle?!
  Kristine:Nei,den er hacket desverre og mail også,så kommer ikke inn:(
  Sandra: Tusen Takk,det var hyggelig å høre. Håper du også får en fin juletid i December:D

  SvarSlett
 12. nydelig kjole!;)

  SvarSlett

TNX Sweetheart