5. des. 2010

Søndag`shopping og bank kort uhell

Strømper fra H&M,Belte og Jump suit fra Gina,Pelsvest fra Zara,Feather Neckless fra Bikbok.

For en ettermiddag....
Kom akkurat hjem fra Julegaveshopping på Oslo City,og det var mildt sagt kaos over alt,men greit å benytte dagane.
Så skjedde det store..
Da jeg skule innom seven eleven på Holtet å kjøpe potetgull,la jeg bank kortet mitt i lommen på kåpa,for jeg visste jo at jeg bare skulle rett hjem,og det kunne umulig hoppe ut av den.
Når jeg kom hjem så bare....what???? Hvor er ban kortet,ikke inne,ikke i vesken,og et sekun trodde jeg at jeg var senil.
Jeg ringte til seven,og han lette over alt,og jeg bare "Det er Holtet jeg snakker med"? "Nei grunerløkka" "Oh my guad!"Hadet!!
"Seven Eleven på Holtet fant det ikke" Og jeg slang på meg kåpa igjen,og småjogget oppover i snøen,ingen bank kort på bakken,og jeg fikk de til å gå gjennom filmen fra når jeg var der,og der så han at jeg puttet det i høyre lommet helt sikkert og gikk ut døren. Det betyr bare en ting,det må ligge i snøen!
Jeg ringte mamma og hun bare" Er det mulig?? Surrehuet ass",du må sperre med en gang! Jeg prøvde det,men husket plutselig ikke person nr,faen!! Da er det bare å godta at jeg ikke finner det,så helt tilfeldig,så skulle jeg bare bøya meg ned på høyre side av veien,og der....."Der lå det noe..bankortet"!!!!!!!"Takk gud"
Det må ha vært en mening tenker jeg,for egentlig så hadde jeg bare tenkt til å sperre det og spise potetgull og dipp som trøst,men godt jeg gikk ut døren likevel!

6 kommentarer:

 1. SV: den er ganske nice i blå og!! Elska smykke ditt!

  SvarSlett
 2. Sara Destini05 desember, 2010

  Haha,så flax..Har opplevd det samme en gang!

  SvarSlett
 3. Love you`re outfits

  SvarSlett
 4. Må le litt av historien også,litt humoristisk opp i det hele;)

  SvarSlett
 5. åh,jeg blir så inspirert av stilen din.Du er heldig som har så mye fint!

  SvarSlett
 6. Kjempe bra blogg

  SvarSlett

TNX Sweetheart