30. des. 2010

I wrote for you a letter

I går kveld ble det nok en deilig kjæreste kveld, med veldig enkel mat som bacon/brokkoli pai og nudler, og ett par glass rødvin. Fikk også handlet det jeg skulle på polet i går til nyttårsaften.
Da blir det mest sannsynlig litt champagne og mest hvitvin. Leide en amazing film i går som heter "Dear John" med en av mine favoritt skuespillere Amanda Seyfried.Filmen handler om en uskyldig flørt mellom henne og John Tyree(en yrkesoldat) som forelsker seg håpløst i (Savannah)
Når to uker er over må han dra tilbake,og de må være fraskilt ett år,så de skriver brev til hverandre og forteller om alt som skjer i livene deres. Møtet er ubeskrivelig når de to unge sjebner få se hverandre igjen, men når han etter 11.september atter en gang må reise igjen, er det snakk om to år. Lengselen blir for mye for Savannah,som føler at livet hennes ikke har noen mening uten John,så hun tar sin største avgjørelse noen gang. En film fylt med mye drama og kjærlighet for autistiske barn, omsorg for de eldre og mange håp og drømmer. 
En film jeg anbefaler på det sterkeste.


Skinnbukse fra H&M, Klokke fra Donna Karen,Genser fra Paleet
DEAR JOHN/Se film traileren her:

7 kommentarer:

 1. Åh,den filmen så fin ut.Har lyst til å leie den i dag<3

  SvarSlett
 2. Så fine bilder du har i bloggen din:X

  SvarSlett
 3. Love your blog, wish you a happy new year 2011:D You are so sweet

  SvarSlett
 4. Love nudles:P tihi

  SvarSlett
 5. Du er så vakker..

  SvarSlett
 6. sv; haha! felte noen tårer jeg også, ja..

  SvarSlett

TNX Sweetheart