31. des. 2010

HAPPY NEW YEAR MAY WE ALL HAVE A GOOD TIMENå er det under seks timer igjen av det gamle året, og det gjør meg ingenting, for det har vært ett veldig vanskelig år, til tross for noen gode minner som sitter igjen. Jeg har mange planer for 2011, og et par prosjekter i bakhodet så jeg ser for meg et spennende år, med nye muligheter, mer seriøsitet og realisering av mål jeg har satt meg den siste tiden.
Dere har sikkert opplevd mye dere også, både på godt og vondt? Jeg ville bare fortelle dere noe så dere ikke glemmer det. Det er bare litt over ett år siden jeg starten denne bloggen, fordi jeg var mye syk og hadde behov for ett sted å skrive om ting jeg har og hadde genuin interesse for, nemlig mote som alltid får meg på andre tanker. Det er takket være dere jeg har fortsette å blogge, selv om det dog er noe for min egen del også. Tusen Takk for alle fantastiske kommentarer som har styrket min selvtillit betraktelig og fått meg til å innse at jeg er bedre enn det jeg har trodd selv.
Positivitet gjør alle gladere, og negativitet kan vi spare oss for uten selv om det ikke alltid er like lett, men hvis man setter seg mål og i alle fall å prøver å tenke at du kan komme dit, ja da har du i alle fall kommet ett stykke på veien. Du er din egen sjef, og du tar selv ansvar for hvordan du vil ha det, hvor hardt du vil jobbe og hvor langt du vil nå. Hva du skal bli, fremtiden din og det at du tror på deg selv. Det å bestemme seg for å leve et eget liv er det viktigste av alt for å ha det bra. Lar vi omgivelsene  som venner,familie, bekjente ,foreldre eller andre styre hvordan vi skal ha det er det fort gjort å bli en annen enn den du er. Det å ta ansvar for eget liv er ikke lett, fordi det noen ganger er vanskelig å vite hva vi vil hvem vi vil omgås og hva vi vil utrette, og det å ta skrittet ut å tørre å gjøre akkurat det vi drømmer om og lengter etter er det jo veldig få som tør, nettopp fordi risikoen for å mislykkes er jo der. For å tørre å gjøre feil og føle at vi er bra nok som vi er trenger vi bekreftelse fra andre, men det viktigste av alt er et sterkt indre. For har man ikke det betyr det ikke noe hvor mye bekreftelse og komplimenter du får daglig, fordi man ikke klarer å ta det innover seg.
Så et godt råd til alle mine søte lesere: Styrk deres indre i 2011, følg hjertet og lev ut drømmer. Det er nok det beste rårdet for et godt liv.

20 kommentarer:

 1. Så fin du var:) Godt Nytt år til deg! Flott skrevet

  SvarSlett
 2. Skåål og godt nytt år vennen<3<3

  SvarSlett
 3. Det var veldig flott skrevet Veronica:-)

  SvarSlett
 4. Ja,det er så sant.Det hjelper ikke med masse bekreftelse fra andre hvis din egen selvtilitt er på bånn:/ Det å sette seg mål er veldig viktig!

  SvarSlett
 5. Så fint skrevet,blir veldig inspirert av bloggen din,håper nyttårsfeiringen ble bra!:)

  SvarSlett
 6. Det er så viktig å ha tro på seg selv:) Fantastisk blogg,digger deg:X

  SvarSlett
 7. Digger bloggen din

  SvarSlett
 8. Det er lettere sagt enn gjort å tenke positivt hver eneste dag og sette seg mål som man klarer å nå bare ved å fokusere,men det er derfor det er så viktig å prøve så hardt man klarer, for uten å prøve kommer man jo ingen steder!! Flott innlegg Veronica hilsen fast følger!

  SvarSlett
 9. Elsker bloggen din<3

  SvarSlett
 10. Super bra:) Blir så inspirert av det du skriver,og er så enig med deg i alt. Har fulgt bloggen din i 4 måneder nå, fortsett slik.Mye bra inspo

  SvarSlett
 11. POSITIVITET er oppskriften på alle ting

  SvarSlett
 12. Du er deilig

  SvarSlett
 13. Godt Nytt år Veronica,håper gårsdagen var fin:D

  SvarSlett
 14. Love your blog<3

  SvarSlett
 15. Love your outfit

  SvarSlett
 16. Bare elsker det du skriver:DDDDDDD

  SvarSlett
 17. Flott skrevet;)

  SvarSlett
 18. Jeg har aldri fått bekreftelse fra noen rundt meg, men har like vel hatt god selvtilitt.Jeg føler at det har gjort meg sterkere, og til den personen jeg er i dag. Jeg tror al handler om hvordan man tenker og tar ting. Hvis man hele tiden fokuserer og tar ting negativt innover seg, så blir fokuset helt feil og man kan fort ende opp med dårlige tanker om seg selv etc..

  SvarSlett
 19. Tusen Takk for alle kommentarer:) Har ikke hatt tid til å godkjenne før nå<3

  SvarSlett

TNX Sweetheart