4. jun. 2011

ALL WHITE


Endelig er nettet oppe igjen. Har vært i Hamar et par dager, og nettet har vært nede. KRISE når det skjer! Etter en hel helg med alt for mye grillmat, vin og godis er det tilbake til det "sunne" liv fra uken av tenker jeg.
Dagen har blitt brukt på shopping av sko og et par nye sommerplagg. Super fornøyd! Klarer nesten ikke å se for meg hvordan ukene som kommer blir, det eneste jeg vet er at jeg har så mye å gjøre at det nesten ser umulig ut på timeplanen, men det må bare gå på en eller annen måte. Til Fredag har jeg eksamen i Markedsføring,bed økonomi og jus. I tillegg skal jeg i fire møter, ta hundre tlf, planlegge moteserien jeg skal gjøre 27.Juni, og eksamen i Stil og Styling. Fire eventer står også på listen til uken. Har nok ikke mulighet til mer enn et av de..Dear God!

Finally, the network is back up. Has been in Hamar, a couple of days, and the network has been down. EMERGENCY ,as it happens! After a full weekend of too much barbecue, wine and candy, i`m back to the "healthy" life from the week I think.
The day has been spent on shopping for shoes and a pair of new summer clothes.Super happy! 
Can hardly imagine how the coming weeks will be, the only thing I know is that I have so much to do that it almost looks impossible to schedule, but it shouldonly go on one way or another. For Friday, I have degree in Marketing, bed economicsand law. In addition, I in four meetings, take one hundred phones, planning a high fashion foto shoot, that I'll be doing 27 June ,and in top of that the exam in style and styling. 
Four events are also on the list this week. Have not got the opportunity to more than one of the .. Dear God!

9 kommentarer:

 1. Wow good luck! Love the white outfit btw.

  SvarSlett
 2. are those antlers on a necklace or printed on your teeshirt? either way, I love it!

  Thanks for commenting on FASHION FALSEHOOD. Glad I found your blog!

  kisses from Australia


  xxx

  SvarSlett
 3. Miann - Fashion Falsehood: It`s a necklace(posted today as you see) Love it my self:)

  SvarSlett
 4. Love this all white outfit:D

  SvarSlett
 5. Så fiiiiin du er veronica:) Elsker bloggen din *still*

  SvarSlett
 6. Det hørtes ut som en meget stressende uke,men det klarer du vet du:) Good Luch søte deg. Likte veldig godt den hvite shortsen! Er det en shorts?

  SvarSlett
 7. Maria: Hehe,takk for det. vanskelig å se det for seg,men må vel klare det på en eller annen måte. Det er ikke shorts,men playsuit:)

  SvarSlett

TNX Sweetheart