1. jun. 2011

SUNNY DAY IN OSLO


For en kos dag det har vært..Solen har vært oppe hele dagen i oslo, og hatt en deilig lunch på Friday`s med Ida, før jeg dro på skolen for markedsføring. Blitt mye kaffedrikking i dag også, typisk når det er varmt at man drikker frappe,latte og cappetino så det holder. Har dere noen favoritt kaffe? Akkurat blitt hentet på Kolbotn av kjæresten min, så nå venter jeg på at hjemmelaget pizza skal bli ferdig i ovnen. NAM. Ønsker dere en herlig kristihimmelsfartsdag i morgen. Da får vi satse på grilling dere!

For a great day it has been .. The sun has been up all day in Oslo, and had a delicious lunch on Friday `s with Ida, before I went to school for marketing. Been drinking too much coffee today as well, typically when it's hot that we drink frappe, latte andcappetino so it holds. Do you have any favorite coffee? Just been taken at Kolbotnof my girlfriend, so now I'm waiting for that homemade pizza to be finished in the oven. NAM. Wish you a wonderful "kristihimmelsfartsdag" tomorrow. Then we go for some barbecue!

10 kommentarer:

 1. Heldige dere som har sol!

  SvarSlett
 2. Every time you eat food or drink something, you make it look so good.
  Are those fish or chicken tenders?

  BTW, you are wearing those shoes nicely!

  SvarSlett
 3. Du er alltid like vakker Veronica:D

  SvarSlett
 4. Lovely outfit. Kule sko..you are amazing<3

  SvarSlett
 5. Kacrates: Thank you sweetie.. :) That is cheese tenders(frized) with garlic and some salsa dip or something.. It tasted good:)

  SvarSlett
 6. Digger stilen din :) Du er helt rå

  SvarSlett
 7. Hanne Madelen02 juni, 2011

  Kult outfit ;)

  SvarSlett
 8. Frappe er digg:))

  SvarSlett

TNX Sweetheart